Отдых в Украине

Отдыхайте с нами!

прошутто

... або далматинський Пршут. Як тільки не називають його-і прошутто (іт.), І пршут (Словаччина, Чорногорія), і хамон (ісп.). і пармська шинка (іт., Парма). Традиційно це задня свиняча нога сиро-в'ялена особливим способом протягом від 6-ти до 36-ти місяців, дозріває в підвальних прохолодних приміщеннях. У кожного балканського народу вона злегка різна, хтось готує його зі спеціями, а інші без оних. Беру на себе сміливість і уявляю свій рецепт його приготування. Вся сім'я його оцінила як ідентичний оригіналу за смаковими якостями. Дуже простий у приготуванні, а радості у всіх. І крім усього іншого - дешево у виробництві. або далматинський Пршут

Через 2,5-3 тижні, знявши прошутто з мотузки, видаливши нитка, загортаємо знову в плівку і відправляємо в холодильник дозрівати. МИ знімали пробу і перед холодильником і через тиждень лежання на дозревая, звичайно через було краще, але і до дуже смачно.

МИ знімали пробу і перед холодильником і через тиждень лежання на дозревая, звичайно через було краще, але і до дуже смачно

Ось таке гарне і ооооооооочень смачне прошутто, або хамон у мене вийшов. Домашніх побалувала, а вони у мене гурмани такого м'яса. Пробуйте приготувати. Вигідно у всіх, крім часу, розуміннях, такого в продажу рідко зустрінеш, а задоволення ...

счетчик