Отдых в Украине

Отдыхайте с нами!

Zgjidhni harta online / offline për pajisjet Android: Maps.me, 7ways dhe OsmAnd, si dhe shqyrtimin e 8 aplikacioneve

  1. rregullim
  2. testimi
  3. Gjetjet

Lehtësia e menaxhimit dhe navigimit Cilësi e shkëlqyeshme e vetë-akordimit Interface i mesëm Mirë Ngarkesa maksimale e sistemit (CPU / RAM) 0% / 54.5 MB Funksionaliteti Mirë Harta e vizatimit Vend i mirë i korrespondon realitetit Territori real Puna e shkëlqyeshme me kartat jashtë linje Po /

rregullim

Meqë kemi shkarkuar hartën e Siberisë (189 MB së bashku me rrugët) më parë, hapëm vendndodhjen tonë reale. Për pjesën tjetër, ne përballemi me një ndërfaqe minimale, ku pjesa e luanit merret nga karta, e cila është e saktë. Përveç butonave tradicionale për shkallëzim, ekzistojnë vetëm tre çelësa: cilësimet, të preferuarat, kërkimi dhe përcaktimi i vendndodhjes / ndjekjes.

Përveç butonave tradicionale për shkallëzim, ekzistojnë vetëm tre çelësa: cilësimet, të preferuarat, kërkimi dhe përcaktimi i vendndodhjes / ndjekjes

Në cilësimet gjithashtu mund të gjeni "harta download" dhe "ndani vendndodhjen". Me këtë ne do të kuptojmë kur testohen, por tani për tani ne gërmoj nëpër libra në parametrat. Këtu ekziston një "super set" standard i ndihmës, Harta e komunitetit, vlerësimi i aplikacionit dhe "rreth programit". Nga rruga, ia vlen të shikosh në bashkësi, pasi falë asaj që mbushen pikat e bardha në hartën e botës.

Nga rruga, ia vlen të shikosh në bashkësi, pasi falë asaj që mbushen pikat e bardha në hartën e botës

Sa për vetë cilësimet, këtu mund të kontrolloni statistikat, butonat e zmadhimit, dhe të përdorni Google Play Services për të përcaktuar pozicionin. Jo pa zgjedhjen e njësive të matjes - milje dhe kilometra.

Jo pa zgjedhjen e njësive të matjes - milje dhe kilometra

Në përgjithësi, ka disa cilësime, por për hartat jashtë linje minimumi është arritur. Tani le të shikojmë këtë "kafshë" në veprim.

testimi

Hani "fëmijë" të studios My.com BV paturpësisht i vogël për kartat offline - vetëm 54.5 MB me ngarkesë zero procesori. Në të njëjtën kohë, kjo zgjidhje heshtje shkon në Android 2.3 dhe më të lartë, kit shpërndarës për të mbajtur një peshë të arsyeshme prej 47 MB ​​+ të kartës që zgjedhja juaj ra.

3 dhe më të lartë, kit shpërndarës për të mbajtur një peshë të arsyeshme prej 47 MB ​​+ të kartës që zgjedhja juaj ra


Me lejet gjithashtu, gjithçka është në rregull, dmth. Nuk ka asgjë të tepërt për këtë program, si dhe të padeklaruar në Google Play. Përdorimi i "llogarive të kërkimit në pajisjen" mund t'i atribuohet opsionit "vendndodhje e ndarë". Meqenëse po flasim për këtë opsion, atëherë do të fillojmë me të.

Meqenëse po flasim për këtë opsion, atëherë do të fillojmë me të

Pra, këndin e djathtë të ulët - "tre pikë". Ju mund të ndani vendndodhjen duke përdorur të gjitha mjetet e disponueshëm në pajisje, duke përfshirë Bluetooth, SMS / MMS dhe email. Sidoqoftë, një lidhje i dërgohet shokut tuaj, pasi ka kaluar në të cilin ai mund të shikojë vendndodhjen tuaj në hartën OSM ose shërbimin e uebit Maps.me. Ju nuk do të thoni asgjë - shumë të përshtatshme.

Ju nuk do të thoni asgjë - shumë të përshtatshme

Sa për kartat jashtë linje, ka shumë prej tyre. Ka Afrika, Azia, Amerika Qendrore, Evropa, Amerika e Veriut, Australia dhe Oqeania, si dhe Amerika e Jugut. Duhet të përmendim edhe "Ishujt", të cilët ndahen me vendndodhje në Atlantik, Indian, Oqean Paqësor dhe Ishujt Karaibe. Sigurisht, nuk do të gjeni "Treasure Island", por shumica e lokaliteteve të njohura janë të sakta. Sa për Afrikën e njëjtë, numri i lokaliteteve të njohura është thjesht mahnitës.

Sa për Afrikën e njëjtë, numri i lokaliteteve të njohura është thjesht mahnitës


Megjithatë, le të kthehemi në vendet tona amtare, më saktësisht në Siberi. Vendbanimet e mëdha janë pozicionuar në mënyrë të drejtë. Kjo tregon vende të rëndësishme, emrat e rrugëve dhe numrat e shtëpive, si dhe ndalesat e autobusëve.

Më vete, duhet thënë për vendet "sekrete". Për shembull, në Novosibirsk u tregua një plazh nudist dhe një numër i deponive spontane që ekzistojnë vërtet, por në të njëjtën 2GIS nuk do t'i gjeni. Në përgjithësi, mund të gjeni vende interesante.

Sa për fshatrat, nuk është gjithmonë këtu, por ka edhe emra të rrugëve dhe numra shtëpie, si dhe vende pak të njohura. Për shembull, "gazebos" budistë dhe madje disa shtigje janë shënuar në Tyva.

Për shembull, gazebos budistë dhe madje disa shtigje janë shënuar në Tyva

Kërkimi kryhet si kategori standarde (ushqim, hotele, transport), dhe jo aq shumë - tualet, atraksionet, zyra postare dhe parkimi. Nga rruga, mund të gjesh pikat Wi-Fi të vërtetë të vlefshme. Në përgjithësi, për udhëtarin gjithçka që ju nevojitet. Gjithashtu në kërkim, ju mund të ndani vendndodhjen, vendosni një etiketë (të preferuarat) dhe hapni rrugën nga pika "A" në pikën "B". Megjithatë, është e pamundur të caktohet një pikë arbitrare, domethënë, ne fillojmë "duke ecur" nga lokacioni aktual GPS.

Sa për etiketat, ato mund të importohen në harta të tjera përmes skedës KML / KMZ nëpërmjet Dropbox, email ose një lidhje në internet. Natyrisht, që kjo të fillojë, do t'ju duhet të shkoni në "vendndodhjen e ndarë".

Tani le të shikojmë monitorimin e sistemit dhe, ja, asgjë nuk ka ndryshuar, gjë që është një lajm i mirë. Gjithashtu, nuk kishte mete, rrëzua dhe ngrin.

Gjithashtu, nuk kishte mete, rrëzua dhe ngrin

Gjetjet

Maps.me - harta ideale ideale për udhëtarin. Natyrisht, nuk ekziston një saktësi e tillë si në 2GIS, por tregohen kënde të tilla të fshehura, të cilat mund të gjenden vetëm në "hartën e popullit" të Yandex dhe madje kjo nuk është e gjitha. Përveç kësaj, ne jemi të kënaqur me pozicionimin e shpejtë, saktësinë e përcaktimit të pikës zero dhe thjeshtësinë e burimeve të sistemit. Megjithatë, le të mos nxitojmë të vëmë 'syze magjepsëse' dhe të përcaktojmë udhëheqësin paraprakisht, pasi ka konkurrentë përpara. Kush e di, ndoshta ata janë mbyllur në rripin Maps.me, sepse të gjitha janë ndërtuar me të njëjtin OSM.

счетчик